داستان شرکت فرآرده های غذایی مزمز با تأسیس اولین کارخانه صنعتی تولید چیپس در ایران در سال ۱۳۷۰ آغاز شد. بنیانگذار مزمز اصلیترین دغدغه اش را درباره مضرات تولید چیپس به شیوه سنتی دید. در روشهای سنتی تولید، از روغنی در سرخ کردن برگه های سیبزمینی استفاده می شد که باعث تولید اسید چرب و رسیدن روغن به نقطه دود می شد. این روش ها باعث بروز بیماری ای مختلف در مصرفکنندگان می شدند.
وزارت بهداشت نیز نگران سلامت مصرف کنندگان این محصولات بود. بنابراین، مزمز به دنبال تولید چیپسی با کیفیت و سالم بود. برای اولین بار، توانست چیپس سالم تولید کند. اما چالش اصلی این بود که سیب زمینی های مناسب از کجا تأمین کند؟ چرا که کشاورزان دسترسی به بذرهای اولیه مناسب برای تولید چیپس نداشتند و بذرهای سیب زمینی موجود نیز محصول خوبی تولید نمی کردند. به همین دلیل، بذرهای جدیدی وارد شدند که با تغییر و تحول مثبتی کشاورزی منطقه داشتند. در طی سی سال فعالیت مزمز، یک زنجیره ارزشمند از مزارع تا تولید به وجود آمد.



راه های ارتباطی با شرکت فرآرده های غذایی مزمز
در ادامه می توانید راه های ارتباط با این شرکت را مشاهده کنید.
- آدرس دفتر مرکزی در تهران: خیابان مطهری، ابتدای خیابان سلیمان خاطر، پلاک 144، طبقه سوم
- آدرس کاخانه: استان مرکزی، شهر صنعتی کاوه
- شماره تماس: 021-88863694
- آدرس وبسایت: http://tasnimmahan.com