اسباب بازی از جمله وسایلی است که به دلیل علاقه کودکان همیشه پر فروش خواهد بود و به همین دلیل اسباب بازی (toy) فروشی از جمله مشاغل سودآور جامعه می باشد که در کشور ما هنوز جای رشد دارد. به مغازه اسباب بازی فروشی میتواند در یک مغازه یا به صورت آنلاین راه اندازی شود. در این مقاله به بررسی مراحل راه اندازی فروشگاه اسباب بازی فروشی، هزینهها و میزان درآمد آن میپردازیم.
راه اندازی فروشگاه اسباب بازی فروشی
فروشگاه اسباب بازی فروشی مثل هر شغل دیگری قاعده خاص خود را دارد و جزو شغل هایی با تنوع محصولات بسیار زیاد می باشد. فرایند راه اندازی فروشگاه اسباب بازی فروشی چیزی فراتر از ثبت آن در مراکز رسمی است. در ادامه مقاله مراحل راهندازی این کسبو کار را بررسی خواهیم کرد .
مخاطبان شما چه کسانی هستند؟
والدین کودکان از سنین نوزادی تا 10 12 سالگی اصلیترین مشتریان اسباب بازی فروشی شما هستند. لازم به ذکر است که بسته به مدل کسب و کار، مشتریان شما نیز متفاوت هستند. مثلاً ممکن است یک فروشگاه اسباب بازی فروشی، اسباب بازیهای کلکسیونی و یا اسباب بازیهای قدیمی بفروشد، پس مشتریان آن افراد 30 سال به بالا هستند.
هزینه راه اندازی مغازه اسباب بازی فروشی
هزینه راه اندازی اسباب بازی فروشی بسته به مدل کسب و کار متفاوت است. جزئیات هزینههای موردنیاز برای راه اندازی اسباب بازی فروشی به شرح زیر است:
هزینه اجاره و رهن یک مغازه مناسب
انتخاب یک محیط مناسب با شرایط عالی و بازدهی مناسب برای راه اندازی اسباب بازی فروشی از واجبات است. چه مکانی برای تاسیس فروشگاه اسباب بازی فروشی مناسب است؟ جایی که روزانه کودکان و والدین زیادی از آنجا عبور کنند. مثلا پاساژ ها یا بازارهای اصلی
هزینه خرید تجهیزات و لوازم
برای راه اندازی اسباب بازی فروشی باید مقداری از سرمایه خود را برای خرید اسباب بازیهای پر فروش در نظر بگیرید. به طور کلی به مقدار 30 تا 50 میلیون تومان برای خرید وسایل بازی آموزشی، وسایل بازی موزیکال، وسایل نقلیه اسباب بازی، انواع عروسکها، تستهای هوش، وسایل آشپزخانه و وسایل پزشکی در سایزهای کوچک، وسایل یادگیری مهارت جدید نیاز دارید
بیشتر بخوانیم :راه اندازی بوتیک | نکات مهم در راه اندازی بوتیک
هزینه دکوراسیون
دکور فروشگاه اسباب فروشی بیشترین تأثیر را در جذب کودکان و نوجوانان دارد و باعث میشود حتی افرادی که به اسباب بازی نیازی ندارند به صورت ناخودآگاه جذب مغازه هیجانانگیز شما شوند.
این کار باعث میشود کودکان به بهانه بازی کردن به مغازه شما بیایند و اسباب بازی هم بخرند. بهترین دکور برای اسباب بازی فروشی، طراحی ویترین اسباب بازی فروشی جذاب با تنوع رنگی است.
هزینههای ثابت عروسک فروشی چقدر است؟
بخشی از بودجه شما به حقوق و دستمزد خدمه فروش، طراحی هزینه آب و گاز و برق نیز جز هزینههای ثابت اسباب بازی فروشی هستند.
درآمد مغازه اسباب بازی
شیوه درآمدزایی در این شغل بر پایه فروش کالا می باشد و درامد مستقیم آن همان درآمدی است که بر اساس فعالیت اصلی این شغل بدست می آید. درآمد برخی از کسب و کار ها مثل فروشگاه اسباب بازی نه تنها از طریق فعالیت اصلی خود یعنی فروش بدست می آید بلکه از طریق فعالیت های جانبی مثل اجاره قسمتی از کسب و کار، تبلیغات ، نوسانات قیمتی و غیره حاصل می شود.
دریافت پروانه کسب برای راه اندازی اسباب بازی فروشی
برای دریافت مجوز راه اندازی اسباب بازی فروشی بایستی به اتحادیه صنف خرازی فروشان شهر خود مراجعه نمایید و درخواستتان را ارائه نمایید.
مدارک هویتی مانند اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی خود و شریک(در صورت وجود)، عکس، پایان خدمت و یا معافیت و سوء پیشینه و… را از شما درخواست میکنند و پس از بررسی و ایید و پرداخت هزینه جزئی پروانه کسب شما صادر میشود.
ممکن است مدارک و شرایط از استان به استان دیگر متفاوت باشد پس با مراجعه حضوری از جزییات آن با خبر شوید.
مزایا و معایب راه اندازی اسباب بازی فروشی
اسباب بازی فروشی نیز مانند تما مشاغل مزایا و معیبی دارد که از مزایای آن می توان به محیط کار کودکانه و شاد، بالا بودن، محصولات بدون تاریخ انقضا و در اختیار بودن ساعت کاری اشاره کرد.
البته اجناس بسیار متنوع، سرمایه اولیه بالا نیز از معایب شغل اسباب بازی فروشی است.
نکات مهم برای فروش بیشتر
از مشتری ها شماره موبایل بگیر
در صورت تمایل از مشتری هایتان شماره موبایل بگیرید و یک روز قبل از تاریخ تولد فرزندانشان به آنها پیامک تبریک بدهید. با اینکار هم آن ها تبدیل به مشتری دائم شما می شوند.
از تخفیفات نترسید
به بهانه های مختلف مثل عید نوروز، شب یلدا، روز دانش آموز، ولنتاین و … تخفیفات وِیژه بگذارید و با تبلیغات روی شیشه مغازه و یا نزدیکی مغازه مشتری را به داخل مغازه خود بیاورید.
از فضای مجازی غافل نشوید
می توانید در تلگرام و اینستاگرام کانال و پیج بسازید و محصولات خودتان را با توضیحات و قیمت داخل آن قرار دهید و مشتری های خودتان را هم دعوت به حضور در پیج یا کانال بکنید.
در زمان هایی که مشتری ندارید و در مغازه اسباب بازی فروشی خود بیکار هستید در فضای مجازی آنلاین باشید و محصولات خود را بفروشید.
اشانتیون را فراموش نکنید
اگر خانواده ای از شما خرید خوبی کرد یک اشانتیون کوچک به کودک او هدیه بدهید، چرا که در ذهنش می ماند و به مشتری های ثابت شما تبدیل خواهد شد.
چیدن دکوراسیون مناسب فروشگاه اسباب بازی
در چیدن دکوراسیون دقت کنید که یک مغازه مطابق با سلیقه ی کودکان بچینی، که جذابیت داشته باشد.
انتخاب نام مناسب
از قدم های ابتدایی شما در راه اندازی فروشگاه اسباب بازی فروشی انتخاب نام مناسب است که باید هم به راحتی در خاطرها بماند و هم کودکانه باشد در صورت نیاز مقاله کمک برای انتخاب نام مغازه را مطالعه نمایید.
یک دیدگاه
اسباب بازی های سوپر مارکت