شرکت پروار پروتئین سراج به عنوان یکی از واحدهای صنعتی فعال در شهرک صنعتی نصیر آباد می باشد که در زمینه تولید انواع فرآورده های پروتئینی گوشت قرمز، مرغ و همبرگر مشغول به کار است.
این شرکت فعالیت تولید انواع فرآوردههای پروتئینی را با پشتوانه ۳۰ سال تجربه فروش گوشت در سال ۱۳۸۶ آغاز کرد و با احداث کارخانهای به مساحت ۲۲۰۰۰ مترمربع در شهرک صنعتی نصیرآباد ظرفیت تولید خود را به ۲۰ هزار تن در سال رساند.
در طرح توسعه شرکت پروار پروتئین سراج (تولید انواع فرآورده های پروتئینی گوشت قرمز، مرغ و همبرگر) زمینی به مساحت ۲ هکتار خریداری شده و سردخانهای برای نگهداری ۲۰ هزار تن محصول در شهرک صنعتی احداث میگردد. حدود ۷۰ درصد از این طرح تاکنون به اتمام رسیده و انشاءالله در آینده نزدیک تکمیل خواهد شد. شرکت پروار پروتئین سراج به ۳ سالن تولید گوناگون تقسیم میشود:
سالن شماره یک تولید گوشت قرمز و فراوردههای آن
در زیربنایی به مساحت ۱۰۰۰ مترمربع انواع تجهیزات قطعهبندی، بستهبندی و تولید گوشت چرخ کرده قرمز قرار گرفته است. لاشه گوسفند، گوساله و سایر فرآوردههای گوشت قرمز در پیش سردکن نگهداری و سپس وارد خط تولید میشوند.
پس از اتمام بستهبندی، محصولات در تونل انجماد قرار گرفته و سپس در سالنهای مخصوص نگهداری میشوند. برخی از محصولات این سالن که در بستههای ۸۰۰ و ۱۸۰۰ گرمی تولید میشوند به شرح زیر هستند:
- خورشتی گوساله
- ران گوساله ممتاز
- قلوهگاه گوساله
- گردن گوساله
- چرخ کرده گوساله
- مخلوط گوساله ممتاز
- چرخ کرده مخلوط
- خورشتی گوسفند ممتاز
- چرخ کرده مخلوط ممتاز
- ران گوسفند ممتاز
- راسته گوسفند
- آبگوشتی گوسفند
- سردست گوسفندی ممتاز
- سردست بی گردن ممتاز
سالن شماره دو تولید گوشت مرغ و فرآوردههای آن
در دومین سالن پروار پروتئین سراج، بستهبندی گوشت مرغ، شترمرغ و بلدرچین به شیوههای بهداشتی انجام میشود. پس از آن نیز از پیش سردکنهای اولیه و ثانویه و تونلهای مخصوص انجماد مرغ استفاده میشود.
در نهایت محصولات متنوع زیر با بستهبندیهای ۸۰۰ و ۱۸۰۰ گرمی در سالن نگهداری محصولات انبار میشوند:
- بال ساده مرغ
- ران مرغ با پوست
- سینه مرغ با پوست
- جوجه کباب ساده
- فیله مرغ
- شنیسل مرغ
- بازوی ساده
- بازوی کبابی
- مغز ران مرغ
- سینه بی پوست
- ساق بی پوست
- جوجه کباب زعفرانی
- ران مرغ با پوست
- ران و سینه با پوست
- ران و سینه بی پوست
سالن تولید همبرگر
سومین سالن تولید در مجموعه پروار پروتئین سراج به مساحت ۷۰۰ مترمربع مربوط به خط تولید همبرگر و کباب لقمه اختصاص یافته است. از گوشتهای چرخ کرده ۱۶۰۰ و میکسر پارویی ۲۰۰ کیلویی در کنار دستگاههای قالبزن همبرگر و کباب لقمه استفاده میگردد تا محصولاتی با سطح کیفی بالا به دست مصرفکننده برسند.
در پایان نیز این محصولات با استفاده از دستگاههای تمام اتوماتیک بستهبندی میشوند. محصول نهایی این سالن انواع فرآوردههای گوشتی مانند همبرگر و کباب لقمه است که پروانه بهرهبرداری از دانشگاه علوم پزشکی ایران را دریافت کرده است.








راه های ارتباطی با شرکت پروار پروتئین سراج
برای تماس با این شرکت می توانید از راه های زیر استفاده کنید.
- آدرس کارخانه: استان تهران، شهرستان رباط کریم، جاده قدیم تهران به ساوه، شهرک صنعتی نصیرآباد، خیابان سرو 6، پلاک 10
- تلفن کارخانه : 17-02156390915
- آدرس دفتر مرکزی : تهران، خيابان کارگر جنوبی، تقاطع جمهوری، ساختمان سراج، طبقه اول، واحد 4
- تلفن دفتر مرکزی : 2-02164461441
شما میتوانید برای مشاهده محصولات متنوع، نحوه واردات و شعب فروش پروار پروتئین سراج به وبسایت این مجموعه مراجعه کنید.
- ایمیل : info@parvarprotein.com
- وبسایت شرکت پروار پروتئین سراج : https://www.parvarprotein.com/